Nieuws

Tariefwijziging fitness per 1-1-2024

By 29 november 2023 No Comments
fitness amerena

Beste Sporter,

Middels deze nieuwsbrief informeren wij jullie over de tariefstijging die per 1 januari 2024 toegepast zal worden op al onze abonnementen.

In de periode met en na corona hebben wij ervoor gekozen om geen prijsindexatie door te voeren, omdat wij het sporten graag betaalbaar wilden houden voor iedereen in een tijd waarin er heel veel andere prijsstijgingen waren. In deze jaren en ook de jaren erna zijn bij ons de kosten jaarlijks gestegen door huurverhogingen, energieprijzen, materiaalkosten en toename van de personeelskosten. Hierdoor is voor ons een tariefverhoging nu onvermijdelijk. Daarom zullen wij met ingang van 1 januari 2024 onze prijzen voor de abonnementen met 10% verhogen. Daarnaast zullen de strippenkaarten en losse diensten in prijs verhoogd worden. De tariefverhoging is conform de voorwaarden van onze deelnemersovereenkomst.

Wij hopen op jullie begrip en we heten jullie van harte welkom in onze fitness! Mocht je om deze reden toch je abonnement willen opzeggen dan kan dat volgens de voorwaarden van het abonnement. Omdat het over enkele dagen al december is, is het eenmalig mogelijk om je abonnement voor 8 december 2023 op te zeggen met als einddatum 31-12-2023. Hiermee bieden we iedereen de mogelijkheid om alsnog met een maand opzegtermijn tijdig het abonnement te kunnen beëindigen.

Hieronder vind je de nieuwe tarieven per 1-1-2024 per locatie.

Wij vertrouwen erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief dan kan je deze sturen naar fitness@geeresteingroep.nl

Sportieve groet,

Team Geeresteingroep