Nieuws

Vacature cliëntenraad Geeresteingroep

By 26 januari 2024 maart 11th, 2024 No Comments
Geeresteingroep Fysiotherapie Sport

“De cliëntenraad van Geeresteingroep is op zoek naar twee nieuwe leden”

Naar wie zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste mensen voor de cliëntenraad Geeresteingroep die zich graag voor de cliënten sterk willen maken. Wij willen graag dat onze cliëntenraad weer wordt versterkt met mensen die bij Geeresteingroep in behandeling zijn, of bezig zijn te sporten bij Geeresteingroep. Het gaat dan om één persoon vanuit de locatie in Profit Zeist en één persoon vanuit de locatie Geerestein Woudenberg.

Wat is onze visie en missie en wat willen we bereiken?

De cliëntenraad is in de afgelopen twee jaar bezig geweest met het opstarten van de cliëntenraad en de samenwerking met Geeresteingroep. Recent zijn de gezamenlijke missie en visie vormgegeven. Onze visie is dat de cliëntenraad zorgdraagt voor het behouden en verbeteren van de kwalitatief goede en clientgerichte zorg op maat door Geeresteingroep. De missie die we daarbij hebben is om samen met Geeresteingroep deze zorg op maat kritisch te blijven bekijken en te verbeteren waar nodig.

Wie zijn wij?

Sinds 24 maart 2022 heeft Geeresteingroep de cliëntenraad opgericht. De raad kent bij volledige bezetting vijf leden namens de vijf locaties van Geeresteingroep, momenteel zijn we nu met zijn drieën T. Nijland (Amerena) , J. Joziasse (De Schans), T. Maarschalkerweerd (Geerestein).

Ben je geïnteresseerd en denk je hier graag een bijdrage te kunnen leveren of heb je nog vragen. Laat het ons dan weten ! Je kunt mailen naar clientenraad@geeresteingroep.nl of je kunt contact opnemen met Thérèse Maarschalkerweerd (tel 0623826956).