Home » Sporten » ZwangerFit / MamaFit
 

ZwangerFit / MamaFit

Zwangerfit

De Zwangerfit is speciaal voor zwangere vrouwen die tijdens hun zwangerschap willen werken aan hun fitheid. Tijdens deze groepsles werk je aan jouw algehele conditie, spierkracht en stabiliteit. Met onze expertise op het gebied van bewegen en lichamelijke veranderingen in jouw zwangerschap kun je met deze groepsles verantwoord in beweging blijven tijdens jouw zwangerschap. Onze Zwangerfit-trainers zijn uitgebreid opgeleid in trainen, coaching en begeleiding van zwangere vrouwen. Hierdoor kunnen we je vakkundige begeleiding bieden tijdens je zwangerschap. Tijdens de lessen wordt ook actief gecoacht en uitleg gegeven over houding, preventie van bekkenklachten en voorbereiding op de bevalling. Elke les wordt er aandacht besteed aan het trainen van de bekkenbodemspieren. Het trainen van deze spieren tijdens de zwangerschap verkleint de kans op klachten op bekkenbodem gerelateerde klachten na de bevalling.

Lesvorm: groepsles, waarin deels gebruik wordt gemaakt van fitnessapparatuur.
Locaties: De Schans Woudenberg

Mamafit

Voor vrouwen die weer fit willen worden na de bevalling is de Mamafit een geschikte les. Het doel van deze les is ervoor zorgen dat je lijf voldoende hersteld en fit is om andere sporten of sportlessen weer zonder klachten te kunnen volgen. Onder begeleiding van een fysiotherapeut werk je aan het opbouwen van je algehele conditie en spierkracht. De nadruk van de les ligt op het trainen van de stabiliteit van je lage rug- en bekkenregio. Door dit op de juiste manier op te bouwen verklein je de kans op lage rug- en bekkenklachten tijdens het herstel na je bevalling. Het trainen van de bekkenbodem komt ook wekelijks aan bod. Op naar een fit en goed hersteld lichaam!

Lesvorm: groepsles, waarin deels gebruik wordt gemaakt van fitnessapparatuur.
Locaties: De Schans Woudenberg

Sporten bij de Fysiotherapeut

Professionele sportfaciliteiten en de juiste begeleiding onder één dak.

Plan een intakegesprek met ons

Hier vind je onze sportscholen

Onze sportdeskundigen en personal trainers verwelkomen je graag op een van onze locaties in Amersfoort, Woudenberg en Zeist

Onze vestigingen

Omdat gezonde beweeglijkheid voor
iedereen anders is, stellen we een
individueel behandelplan op dat zo goed
mogelijk aansluit bij het dagelijkse
leven.

Leer ons beter kennen

Het gemiddelde cijfer waarmee klanten ons waarderen