Home » Sporten » Slank & Fit
 

Slank & Fit

Fitter worden en ook werken aan je gewicht? Slank&Fit is een cursus van 10 weken waarbij je zowel met voeding als met beweging aan de slag gaat.

Voeding en fitheid

Je werkt in deze groepslessen in 10 weken aan je algehele fitheid, conditie, spierkracht en stabiliteit. Daarnaast is er aandacht voor gezonde voeding. Uitdaging is er volop: je sport met fitnessapparaten, gewichten, ballen, steps en doet oefeningen met het eigen lichaamsgewicht. Dit onder leiding van een professionele trainer van Geeresteingroep Fysiotherapie & Sport en diëtiste Anika Hansen van Dievita.
Het sporten vindt 2x per week plaats in Amerena in Amersfoort.

Hoe werk je aan een Slank&Fit lichaam?

De Slank & Fit cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Je sport 10 weken, 2 maal per week onder begeleiding van een trainer bij Geeresteingroep in Amerena in Amersfoort.
  • Er is een intakegesprek met een van de diëtisten van Dievita. Waarbij indien nodig een voedingsadvies wordt gegeven.
  • In de tien weken volgen er daarna nog 2 vervolggesprekken met de diëtist.
  • Er wordt gekeken naar je huidige eetpatroon en beweegpatroon.
  • Ook is er aandacht voor mogelijke dieetverleden, medische situatie en medicijngebruik. Op basis hiervan wordt  een persoonlijk voedingsadvies en trainingsplan gemaakt waar je mee aan de slag kunt.
  • Na het programma is er mogelijkheid om te blijven sporten.

Voedings- en trainingsadvies op maat

Er wordt gekeken naar je huidige eetpatroon en beweegpatroon. Ook is er aandacht voor mogelijke dieetverleden, medische situatie en medicijngebruik. Op basis hiervan wordt  een persoonlijk voedingsadvies en trainingsplan gemaakt waar je mee aan de slag kunt. In totaal zijn er 3 weegmomenten om je vooruitgang te meten. Na het programma is er mogelijkheid om te blijven sporten.

Hoe doe je mee aan het Slank & Fit Programma?

De kosten zijn opgesplitst in 2 delen. Voor het sporten betaal je 150 euro voor 10 weken, 2x per week trainen. De kosten voor diëtist zit rond de 130 euro, dit is afhankelijk van je zorgverzekeraar en hoelang je wil doorgaan bij de dietist. In veel gevallen wordt dit deel vergoed door de verzekering.

Meedoen en werken aan een slank en fit lichaam en gezonde voeding?

Sporten bij de Fysiotherapeut

Professionele sportfaciliteiten en de juiste begeleiding onder één dak.

Plan een intakegesprek met ons

Hier vind je onze sportscholen

Onze sportdeskundigen en personal trainers verwelkomen je graag op een van onze locaties in Amersfoort, Woudenberg en Zeist

Onze vestigingen