Home » Sporten » Personal Training / Small Group Training
 

Personal Training

Small Group Training

Personal Training

Wil je graag die eigen coach, die je aanmoedigt om nog net dat beetje extra te geven? Die je blijft coachen op houding en uitvoering? Mee denkt in het behalen van jouw persoonlijke doelen? Of sport je liever niet in een groep, maar wil je wel die begeleiding? Dan is personal training echt is voor jou!

Samen met jouw personal trainer werk je individueel aan het behalen van jouw persoonlijke doelen. Deze zijn helemaal op jouw lichaam en wensen afgestemd. De trainer heeft alle aandacht voor jou en daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Ook is de trainer de stok achter de deur als je aan opgeven denkt of de bank er thuis aantrekkelijker uitziet. De trainingen zijn veelzijdig en een combinatie van kracht, cardio, circuitvormen en core stability training. Het is uiteraard ook mogelijk om deze trainingen te volgen helemaal gericht op jouw sport en sportambities.

Small group training / Share Your Trainer

Liever samen met je beste vriend, collega’s, sportmaatjes of familie trainen? Dat kan! Het is mogelijk om jouw personal trainer te delen met maximaal 3 anderen sporters. Jullie volgen de training tegelijkertijd en samen met de personal trainer wordt gekeken waar de focus van de training komt te liggen. Jullie worden geholpen bij het verleggen van jullie grenzen en leren jezelf uit te dagen op een verantwoorde manier.

Meer info? mail naar fitness@geeresteingroep.nl en benoem op welke locatie je graag zou willen komen sporten. Op dit moment bieden wij dit aan op locaties Amerena Amersfoort en ProFit Zeist.

Direct naar
Bekijk sportrooster van ProFit Zeist
Bekijk de sporttarieven van ProFit Zeist

Bekijk sportrooster van Amerena Amersfoort
Bekijk de sporttarieven van Amerena Amersfoort

Sporten bij de Fysiotherapeut

Professionele sportfaciliteiten en de juiste begeleiding onder één dak.

Plan een intakegesprek met ons

Hier vind je onze sportscholen

Onze sportdeskundigen en personal trainers verwelkomen je graag op een van onze locaties in Amersfoort, Woudenberg en Zeist

Onze vestigingen

Omdat gezonde beweeglijkheid voor
iedereen anders is, stellen we een
individueel behandelplan op dat zo goed
mogelijk aansluit bij het dagelijkse
leven.

Leer ons beter kennen

Het gemiddelde cijfer waarmee klanten ons waarderen