Home » Sporten » EGYM
 

EGYM

Doelgroepen

Op onze locatie de Schans maken wij tijdens de fysiotherapeutische begeleiding gebruik van het EGYM concept. Dit concept bestaat uit een reeks van fitnessapparaten waarbij je jouw hele lichaam optimaal belast. Er wordt met behulp van jouw behandelplan een  passend schema gemaakt, waar mee je direct kan starten. Het concept is makkelijk zelfstandig te gebruiken; door middel van voor-instellingen past het apparaat zich aan op jouw lichaam en haalt het jouw persoonlijke trainingsschema, aangepast op jouw behandelplan op. Het EGYM concept is eenvoudig en efficiënt in gebruik.

Trainen en revalideren op maat

Het concept registreert jouw voortgang, waardoor onze therapeuten alles overzichtelijk kunnen bijhouden en aanpassen. Dit maakt het mogelijk om in doelgroepen revalidatieprogramma’s aan te bieden. Je revalideert en/of traint met meerdere mensen in een groep, met een eigen individueel programma. Zo kan je ook, indien nodig, je revalidatietraject voortzetten als je niet voldoende (aanvullend) verzekerd bent.

Sporten bij de Fysiotherapeut

Professionele sportfaciliteiten en de juiste begeleiding onder één dak.

Plan een intakegesprek met ons

Hier vind je onze sportscholen

Onze sportdeskundigen en personal trainers verwelkomen je graag op een van onze locaties in Amersfoort, Woudenberg en Zeist

Onze vestigingen

Omdat gezonde beweeglijkheid voor
iedereen anders is, stellen we een
individueel behandelplan op dat zo goed
mogelijk aansluit bij het dagelijkse
leven.

Leer ons beter kennen

Het gemiddelde cijfer waarmee klanten ons waarderen