Home » Alle behandelingen » Osteopathie Fit and Care
 

Osteopathie

Fit and Care

In het kort

De Geeresteingroep levert paramedische zorg die zich focust op het vaststellen en daarna het behandelen van de oorzaak van een klacht. De werkwijze wordt gekenmerkt door een persoonlijke en doelgerichte aanpak. Sinds 2019 kunt U bij ons ook terecht voor behandelingen door Osteopaat Thierry Cretier van Fit and Care

Osteopathie

Fysiotherapie en osteopathie gaan goed samen want ze streven beiden hetzelfde doel na. Namelijk een cliënt begeleiden bij een bewegingsbeperking. Net als bij fysiotherapie en manuele therapie kan osteopathie u helpen bij problemen in spieren, gewrichten en de wervelkolom (zoals rugpijn).

De osteopaat onderzoekt de onderlinge relatie tussen de structuren in het lichaam en heeft aandacht voor eventuele storingen in organen of het centrale zenuwstelsel.

Over Thierry

Mijn naam is Thierry Cretier en ik heb inmiddels een ruime ervaring als paramedicus. Na het behalen van mijn bachelor diploma fysiotherapie in 2008 ben ik gaan werken voor een praktijk in Zeist. In die jaren heen heb ik mij ontwikkeld in het begeleiden van kinderen met groeiklachten, sporters met spier- en peesklachten en volwassenen met dagelijkse beperkingen.

Na het behalen van de 4-jarige opleiding Osteopathie aan de International Academy of Osteopathy te Gent, ben ik gestart als zelfstandig osteopaat en sinds 2019 heb ik een eigen praktijk in locatie ProFit Geerensteingroep Fysiotherapie & Sport. De complexiteit maar ook kwetsbaarheid van het menselijk lichaam heeft mij altijd gefascineerd. Als osteopaat kijk ik nu op een holistische wijze naar het lichaam.; ik onderzoek het geheel en kijk naar de onderlinge samenhang tussen de weefsels en de bewegingsbeperkingen. Daarbij ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe en wetenschappelijk onderbouwde behandelmogelijkheden.

Naast mijn werk zaalvoetbal en loop ik hard. Ook ben ik als sportverzorgende verbonden aan voetbalvereniging Jonathan in Zeist.

Fysiotherapie bij Geeresteingroep

  • Algemene fysiotherapie
  • Osteopathie
  • Manuele therapie
  • Haptonomie
Thierry Osteopathie fit and care

Thierry Cretier

Blijf gezond bewegen

De oefentherapeut pakt de oorzaak van klachten structureel aan

Maak een afspraak met ons

Waar kun je terecht voor Cesar-therapie?

Geeresteingroep heeft vestigingen in Amersfoort, Woudenberg en Zeist.

Onze vestigingen