Home » Alle behandelingen » Herstel van je blessure, aandoening of operatie
 

Ik wil herstellen
na een blessure,
ziekte of operatie

In het kort

Fysiotherapie bij revalidatie of bij een blessure is erop gericht je lichaam (spieren, gewrichten, huid) gezond en beweeglijk te houden of te laten aansterken.

Revalidatie na een ongeval, operatie of ziekte
Sportfysiotherapie bij sportblessures

Onderzoek

Aangezien de aanleidingen divers zijn, zijn de mogelijke fysiotherapiebehandelingen dat ook. Je kan rugpijn hebben. Een gecompliceerde botbreuk of bandenletsel hebben opgelopen. Geboren zijn met een spierziekte of een nieuwe heup hebben gekregen. Samen bekijken we wat je kan en waar we naartoe willen werken. Daar rolt een individueel behandelplan uit, zodat we meteen aan de slag kunnen.

Als je weet dat je binnenkort geopereerd wordt, kun je van tevoren al een revalidatieplan op laten stellen. Samen met je fysiotherapeut bereid je je dan zo goed mogelijk voor op het revalideren.

Begeleiding

Je krijgt een fysiotherapeut die je gedurende je herstel persoonlijk begeleidt. Samen werken jullie aan het sterker maken van je lichaam met oefeningen voor jouw specifieke situatie. Dit kunnen sportoefeningen zijn, behandeling van gewrichten, maar ook ontspanningsoefeningen of spiermassages.

Nazorg

Het behandelplan beperkt zich niet alleen tot het verlichten van (sport)blessures en revalideren. Ook geeft het je simpele oefeningen om in je dagelijkse leven toe te passen. Zo houd je je lijf soepel en voorkom je terugkerende klachten. De fysiotherapeut van Geeresteingroep checkt ook na afloop van de behandeling nog een keer hoe het met je gaat.

Fysiotherapie gericht op revalidatie en herstel

  • Algemene fysiotherapie
  • Sportfysiotherapie
  • Revalidatietherapie

Werk toe naar herstel

Samen met de fysiotherapeut kom je weer in beweging

Maak een afspraak met ons

Hier helpen we je herstellen

We hebben fysiotherapeuten in Amersfoort, Woudenberg en Zeist.

Onze vestigingen

Omdat gezonde beweeglijkheid voor
iedereen anders is, stellen we een
individueel behandelplan op dat zo goed
mogelijk aansluit bij het dagelijkse
leven.

Leer ons beter kennen

Het gemiddelde cijfer waarmee klanten ons waarderen