Home » Alle behandelingen » Ergotherapie
 

Ergotherapie

In het kort

Ergotherapie is er voor mensen die beperkingen ervaren in hun dagelijks leven, zowel thuis als op het werk of bij de studie. Je kunt je taken misschien niet meer uitvoeren zoals je graag zou willen.
Door bijvoorbeeld:

Geeresteingroep werkt samen met de ergotherapeuten van Ergotherapie Eemheuvel.

Ergotherapie is opgenomen in het basispakket van de zorgverzekeraar. Je kunt voor ergotherapie een verwijzing krijgen van je arts, maar je kunt ook zelf contact opnemen. Er worden 10 behandeluren per kalenderjaar vergoed. In de aanvullende verzekering zijn extra mogelijkheden. De praktijk heeft met alle gangbare zorgverzekeringen een contract.

Onderzoek

De oorzaak kan liggen in het persoonlijk functioneren of de omgeving kan een beperkende factor zijn. De ergotherapeut houdt rekening met al deze factoren.

Behandeling

Voorop staat een praktische aanpak van voor u belangrijke dagelijkse activiteiten die problemen opleveren. De ergotherapie kan thuis, op het werk of in de ergotherapiepraktijk plaatsvinden. De hulpmiddelen de nodig zijn voor de behandeling kan de ergotherapeut zelf aanmeten of vervaardigen.

Nabehandeling

De ergotherapeut biedt je houvast, veiligheid en een passende begeleiding. Hierbij wordt gezocht naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven en maximale eigen regie.

Ergotherapie bij Geeresteingroep

Neem voor ergotherapie contact op met 085 0013460

Maak een afspraak

Dit gaat weg?

Onze fysiotherapeuten verwelkomen je graag op een van de vestigingen in Amersfoort, Woudenberg en Zeist

Onze vestigingen

Omdat gezonde beweeglijkheid voor
iedereen anders is, stellen we een
individueel behandelplan op dat zo goed
mogelijk aansluit bij het dagelijkse
leven.

Leer ons beter kennen

Het gemiddelde cijfer waarmee klanten ons waarderen