Erika Roseboom

Erika Roseboom – van Oosterbosch

BIG-99914397704
e.roseboom@geeresteingroep.nl

Erika is sinds 2011 fysiotherapeut bij Geeresteingroep. In 2014 is zij gestart met de masteropleiding manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort, welke zij in 2017 afgerond heeft. Ze heeft zich binnen onze praktijk gespecialiseerd in klachten aan de heup, knie, enkel en wervelkolom. Daarnaast doet ze ook de fysiotherapeutische begeleiding bij V.V. Scherpenzeel (hoofdklasse mannen zaterdag), begeleidt ze voor de gehele club het inloopspreekuur en verzorgd ze in Woudenberg de sportspecifieke hersteltraining na bijvoorbeeld een voorste kruisbandrevalidatie. Ze maakt dan ook deel uit van de kniegroep.

Naast haar baan bij de Geeresteingroep is Erika ook werkzaam als fysiotherapeut bij de KNVB, hier begeleidt ze de landelijke selecties van meisjes onder 14 en 16, dit zijn de aanstormende talenten in het vrouwenvoetbal.

Zoals je kunt lezen ligt haar affiniteit o.a. de sport, waar ze zelf ook actief in is. Ze heeft vanaf haar 7e tot haar 22gevoetbald en nu is ze vooral bezig met wielrennen, mountainbiken en krachttraining.

Erika is een enthousiaste en leergierige collega die samen met de patiënt zoekt naar een passende en individuele oplossing voor het probleem. Persoonlijke aandacht is een heel belangrijk onderdeel van haar werkwijze.

Specialisaties

Veldrevalidatie