Home » Leefstijl Coaching
 

Leefstijlcoaching

In het kort

Wil jij door de juiste coaching, bij de zoektocht naar de leefstijl die werkt voor jou als persoon, meer balans creëren in jouw dagelijks leven? Dan kan de leefstijlcoach jou daarbij helpen!
Loop je ergens tegen aan en deel je dit met je omgeving dan zal je omgeving jou met de beste intenties willen helpen. Gevraagd en ook ongevraagd krijg je advies en oplossingen die volgens hen goed werken. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat dit ook voor jou geldt!

Onderzoek

De leefstijlcoach gaat samen met jou op zoek naar de leefstijl die bij jou past. Balans in voeding, beweging en ontspanning, is waaraan gewerkt zal worden.

Door samen in gesprek te gaan, de juiste vragen te stellen en goed te luisteren naar wat jij nou eigenlijk zegt zal de leefstijlcoach helpen om helderheid te schetsen in wat voor jou werkt.

De weg naar de juiste manier voor jou zal samen met de coach bewandeld worden. Onderweg zullen er acties ondernomen worden, dingen uitgeprobeerd en zo nodig weer aangepast. Uiteindelijk is het doel een leefstijl creëren die gewoonte wordt, eentje waardoor jij lekker in je vel zit!

Behandeling

Je gaat samen met de leefstijlcoach, een traject aan van 20 weken. Dit traject bestaat uit een screening + adviesrapport en een aantal coaching gesprekken afhankelijk van het gekozen pakket. Tijdens een coaching gesprek, met een duur van 60 minuten, zal je samen met de leefstijlcoach verder in gaan op voeding, beweging, ontspanning en stress.

Daarnaast krijg je toegang tot onze Geeresteingroep app. In deze app kan je contact houden met onze leefstijlcoach Melanie. Je zal van haar elke 4 weken een op maat gemaakt trainingsschema ontvangen via de app en je kan een voedingsdagboek bijhouden die je samen met de leefstijlcoach zal bijstellen tot een volwaardig voedingspatroon die bij jou past.

Wil je geen traject van 20 weken, maar wil je wel weten waar je nu staat? Dan is een uitgebreide screening mogelijk. Tijdens de screening zullen er een aantal testen afgenomen worden om te zien hoe je bewegingspatroon is en waar je fysiek staat op dat moment.  Daarnaast zal het huidige voedingspatroon onder de loep genomen worden. Aan de hand van de uitslag van de testen en het huidige voedingspatroon zal Melanie een advies op maat opstellen.

Mocht je er samen met Melanie voor willen gaan of wil je nog meer informatie dan kan je contact met haar opnemen via de mail of telefonisch.

m.degraaf@geeresteingroep.nl

033-2861983

De leefstijlcoach

Mijn naam is Melanie de Graaf, leefstijlcoach en fysiotherapeut. In januari 2014 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond en sinds 2017 ben ik werkzaam bij Geeresteingroep fysiotherapie en sport.

Na mijn middelbare school ben ik fysiotherapie gaan studeren, omdat ik heel graag mensen wilde begeleiden naar een leven met minder klachten. In september 2018 werd het tijd voor de volgende stap en ben ik de post-HBO-opleiding leefstijlcoach aan de academie voor leefstijl en gezondheid gaan volgen. Deze stap heb ik gezet, omdat ik mij wilde gaan verdiepen in de andere kant van de zorg. Om op deze manier ook preventief aan de slag te gaan met leefstijl en gezondheid. Ik vind het een mooie uitdaging om mijn kennis als fysiotherapeut en leefstijlcoach te combineren. Tijdens het traject kan ik mijn ervaring als fysiotherapeut inzetten om de coachee op de juiste, verantwoorde manier te laten bewegen. Daarnaast beschik ik over veel achtergrondkennis en de nodige ervaring met aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat, waardoor ik een trainingsschema nog specifieker op maat kan maken. Tezamen met mijn kennis als leefstijlcoach kan ik er voor zorgen dat de coachee het doel voor ogen houdt en bereikt.

Naast de kennis uit mijn opleidingen kan ik mezelf ook ervaringsdeskundige noemen.

Na mijn eerste zwangerschap zat ik alles behalve lekker in mijn vel. Door hulp te zoeken van een coach ben ik 20kg afgevallen. Dat getal op de weegschaal was leuk, maar veel belangrijker was dat ik me fit voelde, zelfverzekerd en lekker in mijn vel! Dit alles heb ik bereikt door de juiste coach die tijdens mijn zoektocht naast me is blijven staan!

Tarieven

Totaal:
Screening +adviesrapport € 199,95
Traject 1: 1x per 4 weken coaching gesprek (€80,-) € 400,-
Traject 2: 1x per 2 weken coaching gesprek (€75,-) € 750,-
Traject 3: 1x per week coaching gesprek (€73,75) € 1475,-

Voorafgaand aan een traject is een screening + adviesrapport verplicht.

Fysiotherapiebehandelingen bij Geeresteingroep

  • Algemene fysiotherapie
  • Mensendieck oefentherapie
  • Manuele therapie
  • Haptonomie
Leefstijlcoach leefstijlcoaching Melanie

Blijf gezond bewegen

De oefentherapeut pakt de oorzaak van klachten structureel aan

Maak een afspraak met ons

Waar kun je terecht voor Cesar-therapie?

Geeresteingroep heeft vestigingen in Amersfoort, Woudenberg en Zeist.

Onze vestigingen
Home » Leefstijl Coaching
 

Cesartherapie

Omdat gezonde beweeglijkheid voor
iedereen anders is, stellen we een
individueel behandelplan op dat zo goed
mogelijk aansluit bij het dagelijkse
leven.

Leer ons beter kennen

Het gemiddelde cijfer waarmee klanten ons waarderen